Gratis verzending boven de € 100,-
0
Winkelwagen
€ 0,00

Als een paard de hele dag op stal of in de kale paddock staat vindt hij of zij dat niet leuk. Helaas zit er in de winter vaak niets anders
op dan heel wat uurtjes binnen of een kale zandpaddock door te moeten brengen. Een paard kan daarom best wat afleiding gebruiken want een ontspannen paard zorgt namelijk voor ontspannen ritjes!Weergave:
 


Bezig met laden...
Hooi feeder (Hay Play Feeder)
De nieuwe uitdagende manier om je paard te voeren!
59,95 incl. btw

Over ons

Ik ben Evy en ik geef vooral les, ik geniet van het begeleiden van ruiters en paarden naar een hoger niveau. Na mijn opleiding Paardenhouderij & Management ben ik een aantal jaar bij Anky van Grunsven werkzaam geweest en hier ook veel geleerd. In 2011 heb ik mijn ORUN diploma gehaald en sinds juni 2013 heb ik de keuze gemaakt mij volledig op het lesgeven, trainen en deze kleinschalige webwinkel te storten.

Ik ben geboren in augustus 1991 en woonachtig in Amersfoort. Hier zijn producten dus ook af te halen.

evy

Blije paard

Blije paard.nl is DE webwinkel om leuke spullen voor je paard te kopen. We hebben een uitgebreide collectie, zodat er altijd wel wat bij zit. Mocht je toch nog wat missen mail het ons dan, zodat wij de winkel meer aan de wensen van jou als klant kunnen aanpassen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.